Categorieën
reacties

Reactie van Tonny

Ik woog 1,5 jaar geleden nog 87 kg. Op 1 e Pinksterdag, toen ik een bezoek wilde brengen aan de Floriade in Venlo en ik constateerde dat ik niet meer in mijn witte zomerbroeken paste, en op die prachtige dag met mijn winterkleding op pad moest was voor mij de maat vol. Ik had meer dan genoeg van mijn overgewicht.
Ik kwam al enige tijd bij de Vennen en had Samed al dikwijls bezig gezien met het trainen van mensen met overgewicht. Allereerst heb ik het persoonlijk aan wat mensen gevraagd en iedereen vertelde mij dat de trainingen die Samed gaf wel erg pittig waren en dat de Better Belly wel erg goed hielp.

Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en Samed te vragen of hij mij kon helpen met het afvallen. Allereerst kreeg ik een intake gesprek en Samed stelde
voor mij een plan op, samen met een eetadvies van 1600 calorieeen. De eerste weken kreeg ik 3 trainingen. Lopen met de Better Belly op de loopband en personal training – allerlei oefeningen, een soort conditietraining. Nou, ik moet zeggen dat het wel heel erg goed hielp.

In december woog ik 67 kg en tot heden ben ik nog steeds op mijn gewicht. De trainingen waren pittig maar ook heel afwisselend. De eerste keer op de loopband hellingproef was zwaar maar nu heb ik daar niet zo’n moeite meer mee. Ik loop haast moeiteloos nu een uur op de loopband met de Better Belly om. Ik ben niet alleen 20 kg afgevallen, ik heb ook meer energie, zit beter in mijn vel en kan beter tegen stress. Ook mijn conditie is erg verbeterd. Op mijn werk doe ik niet meer onder voor mijn collega’s als het ware. Ik blijf trainen want ik wil mijn oude gewicht nooit meer terug.

Samed is een strenge maar eerlijke trainer en heeft veel begrip en geduld met zijn klanten. Hij kan je goed motiveren om je doel te bereiken en de Better Belly helpt daar goed bij.

– Tonny Nooijens