Welkom bij

Voeding & trainingschema’s op maat

Voeding & trainingschema’s op maat

Afvallen !! Waarom niet? Ik ben meer van het volhouden.

Het Feel- Fit programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je sport. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Het voedingsadvies van Feel- Fit is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de 6 maaltijden (3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes).  Feel- Fit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

Het Feel- Fit voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en wat je verkeerd deed met je oude gewoonten!

Weet wat je eet!

Topsport begeleiding

Bootcamp

Trainen met een gezellige groep onder persoonlijke aandacht!

Sport specifieke Training

Voedings- schema op maat

Personal training

Heb je gebrek aan motivatie? Heb je ondersteuning nodig?

(Extra) Online Coaching

Neem Contact op met:

Sameds Personal training