Home » Voedings- & trainings schema’s op maat

Voedings- & trainings schema’s op maat

DSC07448

Afvallen?

Waarom niet? Ik ben meer van het volhouden.

Het Feel- Fit programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je sport. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Het voedingsadvies van Feel- Fit is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de 6 maaltijden (3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes).

Feel- Fit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

DSC07286
DSC07326

voordelen
Feel fit

Het Feel- Fit voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en wat je verkeerd deed met je oude gewoonten!

Neem Contact op met:

Sameds Personal training